Encamp celebrarà el Dia internacional de la dona treballadora amb la representació de 'Tinder sorpresa', amb l'actor, Andreu Casanova.
Casanova va debutar com a monologuista l'any 2011, amb l'espectacle, "Mi primera vez", però és en el 2014 quan s'impulsa la seva carrera, amb l'estrena "50 Ombres d'Andreu" en el Teatre del Raval, monòleg-paròdia creada per ell mateix sobre la famosa trilogia literària.
L'obra que presentarà a Encamp, anomenada Tinder Sorpresa, convida als espectadors a realitzar un safari còmic per tota la selva d'aplicacions per lligar que s'han posat de moda últimament. Tant si estàs solter o en parella, tots hem sentit parlar de la nova forma de buscar l'amor, o el que sorgeixi.
Andreu Casanova, a través de les seves pròpies experiències vitals, explicarà les seves anècdotes més divertides i resoldrà els dubtes més inquietants del "flirteig" virtual.
L'obra, destinada a un públic adult, es podrà veure el 8 de març a les 21.30 hores a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp. Les entrades ja es poden adquirir, a través de la plataforma en línia www.morabanc.ad/entrades al preu de 10 euros.

El Pirineu avui