Degut al dur hivern que s'està vivint a l'Alt Pirineu, on calen màquines llevaneu i vehicles pesats per retirar la neu i s'han d'utilitzar grans quantitats de potassa, els carreres de moltes poblacions es troben en molt mal estat. Per tal de refer els trams més malmesos i un cop hagi passat l'hivern, l'ajuntament de Puigcerdà preveu posar en marxa enguany un projecte de millora dels carrers. Concretament destinarà 500.000 euros en refer els vials més afectats.

Alguns carrers es remodelaran completament mentre que en altres s'actuarà només en els trams que ho necessitin. És el cas del carrer Alfons I, una de les primeres actuacions previstes, on es refarà el paviment del tram comprès entre els carrers Higini de Rivera i Coronel Molera. També es millorarà el tram que falta de l'avinguda Schierbeck, és a dir, la part superior. Un tercer punt on es portaran a terme treballs és la zona propera al colomar, al passeig de la Sèquia. Per últim, també es preveuen millores al carrer Escoles Pies i a la Rambla Josep Maria Martí.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui