Les principals obres i inversions que s’han de realitzar a l’Alt Pirineu i Aran aconseguiran esquivar les restriccions imposades a la Generalitat arran de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola. Així ho ha assegurat el conseller de Territori i Sostenibilitat cessat pel govern espanyol, Josep Rull, que aquesta setmana ha visitat les obres del túnel de Tresponts, a Organyà. A banda d’aquests treballs, ha celebrat que altres inversions que s’han de fer al territori es podran dur a terme.

En relació al pla de camins, aquest té un caràcter triannual, i beneficiarà a molts municipis de l’Alt Pirineu i Aran. Els primers pagaments es realitzaran aquest 2018 i en principi la Generalitat els podrà fer sense problemes.

Parlen al vídeo: JOSEP RULL, CONSELLER TERRITORI I SOSTENIBILITAT CESSAT

El Pirineu avui