La Seu d’Urgell i Castellciutat han clos aquest dimecres al vespre els actes del carnaval. A la capital alturgellenca els últims actes de celebració han començat amb la processó de la Llum i el Silenci, on una comitiva acompanyada pels Diables de l’Alt Urgell, ha dut al Rei Carnestoltes fins al passeig Pasqual Ingla, on ha estat cremat. Posteriorment, tots els assistents han pogut gaudir d’una sardinada a càrreg de la Unió de Botiguers. Des de l’ajuntament s’han mostrat satisfets amb la participació de la ciutadania en la majoria dels actes.

En aquest sentit, Iscla ha remarcat que l’objectiu de cara a l’any que ve és seguir ampliant el nombre d’activitats per carnaval i que la ciutadania s’hi impliqui encara més.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE FESTES DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui