El grup municipal de Compromís X La Seu ha emès un comunicat de premsa on denuncia que el carrer de l’Orri, sobretot el tram proper al Parc de la Boixadera Sud, així com els altres carrers de la ciutat, es troben en un estat lamentable de manteniment.
En la nota assenyalen que l’equip de govern no dona cap importància al manteniment de la via pública, tenint altres preferències de despesa municipal com la construcció del magatzem de 2.000.000 d’euros. Des de Compromís consideren que és de vital importància aquest aspecte i que s’ha de prioritzar.
Així, insisteixen en la importància del manteniment dels carrers, per garantir la seguretat dels vianants, així com per mostrar una imatge de la ciutat neta i endreçada i que sigui model d’urbanisme de cara a l’exterior i als propis ciutadans de la Seu. També recorden que des de que va començar la legislatura, l’equip de govern no ha presentat cap pla de manteniment meditat per solucionar l’estat dels carrers, que qualifiquen de greu. Així, conclouen que l’equip de govern fa cas omís a les peticions i necessitats dels ciutadans” i afegeixen que “comerciants i veïns mereixen uns carrers dignes i en condicions per a poder realitzar la seva vida i negocis amb normalitat”.

El Pirineu avui