El jutjat de la Seu d'Urgell ha admès a tràmit la querella criminal presentada per la directora de l’escola Rosa Campà de Montferrer contra el director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i dos inspectors del departament. Aquesta es va presentar el passat 7 de desembre i la denunciant els acusa a tots tres de presumptes delictes d’assetjament laboral i coaccions.
Tot i que el jutge els havia citat a declarar en qualitat d'investigats.
aquest divendres, finalment la vista s’ha ajornat. La directora va posar la querella després de nou mesos de conflicte amb alguns treballadors, un fet que va motivar que la directora fos expedientada per una infracció lleu. La denunciant vol aclarir els motius d’aquest conflicte, ja que assegura que feia mesos que rebia assetjament i pressions per part del departament perquè dimitís del càrrec. Recordem que l’obertura de l’expedient per part del departament d’Ensenyament es va resoldre el mes de juliol passat. Aquest va atribuir a la directora la firma d’un conveni amb una alumna de la Universitat d’Andorra sense tenir competències per fer-ho. També ho va justificar pel fet de no haver convocat eleccions al consell escolar durant el curs passat.

El Pirineu avui