A només deu dies de la celebració de la Festa del Trinxat de Puigcerdà, ja s'han esgotats els 850 tiquets que es van posar a la venda el passat 29 de gener. De fet, des del primer dia el ritme de venda d'entrades ha tornat a ser molt bo i han estat molts els que han volgut ser dels primers en adquirir-les per poder escollir taula.

Des de l'Oficina de Turisme han explicat que aquesta setmana ja han obert una llista d'espera on ja hi ha una quarantena de persones inscrites per si hi ha anulacions d'última hora o per si l'ajuntament decideix ampliar el nombre de taules. Recordem que en les passades edicions també es va obrir llista d'espera a pocs dies del sopar i finalment la festa va reunir prop d'un miler de comensals.

El preu del tiquet és el mateix que l'any passat, és a dir, 27,50 euros.

La 23a Festa del Trinxat tindrà lloc el proper 24 de febrer a les 9h de la nit al pavelló del poliesportiu de Puigcerdà, que un any més s'engalanarà per acollir una de les cites gastronòmiques per excel·lència del Pirineu, on no hi faltaran els productes locals i, sobretot, el trinxat, elaborat amb col d'hivern i patata.

El Pirineu avui