El Ministeri de Salut, SAAS, CASS i Col•legi de Psicòlegs es reuniran els propers dies per tractar la inclusió d´aquests professionals en el sistema públic de salut. Els psicòlegs volen propostes concretes i començar a debatre quins tractaments, de quina manera i en quina quantitat podrien ser coberts per la CASS. Qualsevol altra cosa per al col•lectiu seria continua marejant la perdiu. I és que la setmana passada no hi va haver cap concreció en la reunió mantinguda amb el ministre Carles Álvarez.

Els psicòlegs creuen que la principal reticència és l´increment de la despesa.
Fernández confia que les converses es concretin abans de l´entrada a tràmit parlamentari de la cartera de serveis, que segons va dir el ministre, està a punt de tancar-se.

Parlen al vídeo: Òscar Fernàndez, president col•legi psicòlegs

El Pirineu avui