El biatleta Martin Fourcade ha guanyat aquest dilluns l'or olímpic en persecució de 12,5km als JJOO de Pyeongchang. L'esportista de Ceret, que entrena a Font Romeu, s'ha tret l’espina del mal resultat a la prova de biatló esprint de diumenge, on tot i ser el favorit va acabar 8è. Amb aquesta nova medalla olímpica, Fourcade en suma cinc al seu palmarès i revalida el títol que va guanyar a Sotxi, convertint-se així en el primer biatleta masculí de la història que repeteix or en aquesta prova.
Fourcade tornarà a competir dijous en individual 15km, diumenge en Mass Start 15km i dimarts dia 20 i diumenge 23 en relleus.
Per altra banda, Perrine Laffont, ex alumna de Font Romeu, s’ha proclamat aquest diumenge campiona olímpica d’esquí acrobàtic, modalitat on ja tenia una medalla de plata i on l’any passat a Sierra Nevada es va fer amb l’or als Mundials.
A més recordem que l'esquiador d'Osona Quim Salarich, membre de La Molina Club Esports, també competirà als Jocs de Pyeongchang el proper 22 de febrer.

El Pirineu avui