La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat una nova convocatòria de subvencions per a persones que s’estableixin com a autònoms aquest any 2018. El termini d’aquesta nova convocatòria s’obrirà l’1 de març i s’allargarà fins el 15 de desembre, o fins que s’exhaureixi la partida pressupostària que està fixada en 10.400 euros. L’objectiu és ajudar a aquelles persones empadronades a la Seu que volen començar un negoci.

A banda, aquestes ajudes als autònoms es poden complementar amb una altra línia de subvencions, encarades a l’obertura de nous locals.

Les persones que hi estiguin interessades podran obtenir la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o bé a través del web municipal www.laseu.cat. Recordem que el programa de subvencions per a persones que s’estableixin com a autònoms ha atorgat en els darrers sis anys, des de 2012 a 2017, un total de 28.400 euros entre un total de 49 autònoms.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT PROMOCIÓ DE LA CIUTAT

El Pirineu avui