La Guàrdia Civil va detenir aquest dissabte a la Seu d'Urgell,un home de nacionalitat espanyola de 57 anys i resident a la província de Salamanca, per conducció temerària i desobediència als agents de l'autoritat. Tal com ha donat a conèixer el cos en un comunicat de premsa, els fets van començar prop d’Anserall, a la carretera N-145, quan els agents van sopitar d’un vehicle BMW. En adonar-se de la presència dels agents, el conductor va fer una maniobra evasiva i va donar-se a la fuga. L’home va conduir de forma temerària fins al mateix nucli de la Seu d'Urgell, on finalment va poder ser controlat i detingut minuts més tard. Al maleter del vehicle s’hi van localitzar un total de 3.000 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats amb 12.600 euros. Per aquest motiu es va aixecar acta de decomís de tabac, que va quedar dipositat, juntament amb el cotxe, al jutjat de primera instància de la Seu d'Urgell.

El Pirineu avui