Per segona vegada la iniciativa Mamapop, per recaptar fons destinats a la prevenció del càncer, arriba a Andorra.
L´any passat es van recaptar 5.000 euros que van permetre Assandca fer front a les despeses del servei de transport sanitari durant dos mesos. En aquesta segona experiència s´espera repetir l´èxit, ja en la primera edició més de 900 persones van omplir el Centre de Congressos per gaudir del pop rock dels 80 i que la malaltia no s'associés només al patiment.

En aquesta edició el concert, que reunirà 35 persones a l'escenari entre músics, cantants i ballarins, retrà homenatge a la música de cinema. Enguany Assandca destinarà la recaptació a projectes relacionats amb el càncer de mama, el més estès entre les dones.

La iniciativa té la col·laboració de RTVA. El concert serà el 13 de març a les 20h, al Centre de Congressos d´Andorra la Vella. Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden comprar a través d´Assandca i a les oficines d'Inlingua.

El Pirineu avui