Degut a les baixes temperatures dels darrers dies, la superfície de l'estany de Puigcerdà està completament glaçada. Aquest fet és habitual a l'hivern però, que s'hi pugui jugar un partit d'hoquei ja no ho és tant. De fet, feia molts anys que no es veien imatges com aquestes. Per commemorar els 60 anys del club, els jugadors sèniors i alguns veterans del Club Gel Puigcerdà van recordar dissabte els orígens de l'entitat improvisant un partit dins el llac, tal i com havien fet en el seu dia els primers jugadors de la vila. També, un grup de patinadors del Patinatge Artístic Puigcerdà van voler lliscar sobre l'estany.
Les imatges no van trigar a córrer per les xarxes socials i molts veïns i visitants s'hi van apropar per veure unes imatges que feia dècades que no es produïen. Davant la gran expectació, el regidor de Mobilitat i exjugador Albert Casas i l'entrenador del Puigcerdà Salva Barnola van fer una crida a la prudència i van demanar que no es trepitgés el glaç sense autorització de l'ajuntament, ja que està totalment prohibit. De fet, abans que els jugadors hi patinessin, es van fer cates al gel per comprovar-ne el gruix i es va adequar la zona més segura.
Tot i això, molts veïns van voler lliscar sobre el glaç en patins o simplement fer-se una fotografia sobre l'estany per recordar aquesta jornada històrica.

El Pirineu avui