Una trentena d’establiments de Cerdanya i l’Alt Urgell s’han unit sota la plataforma “Pirineu con ellos” per tal d’oferir allotjament, àpats i activitats gratuïtes als ciutadans de Múrcia que han estat reprimits per la Policia per protestar contra el mur de l’AVE. L’objectiu és convidar-los el primer cap de setmana de maig per tal que s’estiguin als hotels i allotjaments que s’han adherit a la iniciativa, mengin als restaurants col·laboradors i participin d’activitats en museus i altres centres que també ajudaran. La iniciativa neix arran del fet que hotelers de Múrcia decidissin pagar estances als policies que van reprimir l’1 d’octubre a Catalunya.

En aquest sentit, els impulsors de la plataforma estan molts satisfets de la resposta rebuda al territori.

Ara, un cop confirmat que hi haurà prou oferta, ja s’ha contactat amb la plataforma de Múrcia contrària a la construcció del mur de l’AVE per tal que valorin la possibilitat de venir a gaudir d’aquestes estances gratuïtes.

Parlen al vídeo: JOSEP LIZANDA, PORTAVEU “PIRINEUS CON ELLOS”

El Pirineu avui