El CG Puigcerdà ha quedat matemàticament fora del playoff, després de perdre el derbi aquest dissabte en el darrer segon de la pròrroga. L'equip ceretà ha desplegat un joc vistós i ha anat per davant al marcador fins l'últim moment, però ha pagat car els errors comesos. La gestió de les superioritats per la part blaugrana i la qualitat dels seus jugadors professionals ha decantat un partit molt igualat i emocionant que ha mantingut en tensió el nombrós públic assistent que han presenciat l'enfrontament a la pista del Puigcerdà.

Els grocs i negres s'ha avançat en cada període i han vist com els errors defensius deixaven empatar als blaugranes. En el tercer període els locals s'han avançat 4 a 2 però el jove equip ceretà no ha sabut conservar el resultat i en una situació de superioritat visitant ha encaixat un gol i pocs minuts després, l’empat. Ja en la pròrroga de 3 contra 3 durant 5 minuts els nois de Barnola han disposat d’una superioritat que no han sabut transformar i quan ja semblava que no hi hauria gols aquest ha arribat amb polèmica. El trio arbitral l'ha comptabilitzat i el partit ha acabat 4 a 5.
Granell, Boronat, Morer i Paul han estat els golejadors del Puigcerdà.
Amb aquesta derrota, els ceretans es mantenen a la cinquena plaça, fora dels quatre equips que jugaran els playoff. Els queda però, el darrer partit de la fase regular de la lliga que serà d'aquí dos caps de setmana contra el Txuri Urdin a San Sebastià.
El Puigcerdà va 5è amb 8 punts i per sobre té al SAD Majadahonda amb 12, el FC Barcelona amb 22 i i el CH Jaca amb 27 punts. El CHH Txuri Urdin segueix intractable en la primera posició amb 36 punts.

El Pirineu avui