Tot i el fred intens d'aquest divendres, els alumnes de les escoles Alfons I i Llums del Nord, de la llar d'infants municipal i de la fundació Adis de Puigcerdà han participat a la tradicional rua infantil de Carnestoltes. Els nens i nenes, acompanyats dels seus professors, han recorregut els carrers del nucli urbà fins a la plaça de l'ajuntament, on la Reina del Carnestoltes i alguns alumnes han llegit el pregó de la festa que, com de costum, no han deixa indiferent al públic.

Les disfresses d'enguany han tornat a ser molt variades: bombers, indis, australopitecs, telèfons mòbils o cases. Els alumnes de l'escola Llums del Nord han celebrat la seva desena rua i per això s'han disfressat de les temàtiques de tots aquests anys, com ara superherois, hippies, esquimals o bruixots. Des dels centres educatius animen els nens i nenes a participar en l'elecció de la disfressa i, en alguns casos, a confeccionar-se-la.

A la tarda els alumnes de les escoles Alfons I i Llums del Nord han continuat la celebració plegats, mentre que els de l’escola Vedruna han celebrat el Carnestoltes al centre. La temàtica que han escollit ha estat el fons marí.

El Pirineu avui