Les estacions d’esquí nòrdic es preparen pel que possiblement serà un dels caps de setmana amb una major afluència a pistes. Els impressionants gruixos caiguts, especialment a Tuixent la Vansa i a les estacions de Cerdanya, però també a Sant Joan de l’Erm, fan preveure que molts esquiadors i raquetistes desafiaran el fred i aprofitaran el cap de setmana per pujar a pistes. Des de Tot Nòrdic han indicat que després de rebre gruixos d’entre un i 2,4 metres de neu nova, les estacions porten dies treballant per habilitar els circuits i també per netejar les carreteres d’accés. En aquest sentit, han destacat que tots els accessos estaran aquest cap de setmana en perfectes condicions. Aquest cap de setmana també hi haurà diverses activitats a les estacions. Així, Sant Joan de l’Erm i Aransa acolliran un Nordic Camp. En aquesta darrera estació també hi haurà una sortida guiada amb raquetes i la construcció d’iglús, mentre que a Tuixent la Vansa hi haurà els Campionats de Catalunya.

El Pirineu avui