El CG Puigcerdà rebrà aquest diumenge el FC Barcelona a una hora atípica, les 12:30h, degut a la retransmissió en diferit de l'enfrontament.

Ara mateix els dos equips tenen aspiracions diferents. Mentre els blau-granes van descansar la setmana passada i l’anterior van guanyar a casa al CH Jaca, els ceretans venen de perdre davant els aragonesos quasi totes les opcions per classificar-se pels play off. En qualsevol cas les esperances locals passen per aconseguir una victòria aquest proper diumenge.

El FC Barcelona té un equip treballat en les superioritats i, juntament amb el Puigcerdà disposa d’una de les defenses menys experimentades de la lliga i de ben segur que l’espectacle ofensiu està garantit. De fet, s'espera un partit ajustat com els que s’han donat durant aquesta temporada: 3-2 i 6-4 a la pista de Barcelona i 3-4 a la ceretana. Com a clar favorit surt l’equip de la capital catalana que aquest any ha guanyat tots els partits als de Cerdanya i que està en la lluita per la segona posició a la lliga regular que atorga factor pista de cara a les semifinals.

Abans de començar el partit es farà l’entrega de la tercera edició del trofeu Rocko al millor defensor de l’equip en aquesta fase, així com un minut de silenci en memòria de Josep Maria Roquer, persona molt vinculada al club que va morir la setmana passada.

El partit, començarà a les 12.30, i es veurà per Esport 3 a les 16h.

El Pirineu avui