La primera desfilada de Carnaval a Vallnord tindrà lloc dissabte a la plaça de la Caubella de Pal, a les 10h30. El diumenge, dia 11 de febrer a la mateixa hora, el planell del sector d'Arinsal repetirà la festa. Tots els participants seran premiats amb un forfet de dia que podran utilitzar qualsevol dia de la temporada 2017-2018.
A més, es farà la Competició de salts amb disfressa: Festa Carnestoltes Smokin al Snowpark d'Arinsal.
Entre totes les instal·lacions obertes per al cap de setmana es troba la pista negra de La Capa. Es tracta de la pista d'esquí més llarga d'Andorra, amb 580 metres des del punt de partida, situat a una altura de 2.550 metres. A més, també és la que compta amb el desnivell més gran de la zona dels Pirineus, amb 300 metres i 350 de desnivell. Les excepcionals condicions de neu que presenta fan que hagi estat batejada com "La Nevera".

Per la seva banda, Grandvalira encara el cap de setmana de Carnestoltes amb el 100% de l'extensió esquiable oberta. Les precipitacions en forma de neu dels últims 5 dies han deixat a l'estació amb gairebé un metre de neu nova (97 cm) que ofereix unes condicions molt òptimes per a la pràctica dels esports d'hivern. Una altra dada significativa dels registres dels tècnics d'El Domini de la Neu són els més de 2 metres de neu caiguts del 25 de gener fins al dia 6 de febrer.
Aquest dissabte es podrà practicar Esquí Nocturn a la pista Tubs del sector Pas de la Casa.

El Pirineu avui