Després de la nevada de rècord d'aquest inici de setmana, aquest dijous el protagonista ha estat el fred. Temperatures glaçades a tota la comarca i a l'Alt Pirineu.14.8 graus negatius a Puigcerdà i 21.5 graus negatius a l'aeròdrom de Das, el tercer valor més baix dels últims 17 anys, després dels 21.6 graus sota zero del 18 de gener del 2017 i dels 22.6 del Nadal del 2001.

Degut a d'inversió tèrmica, a cotes més altes, més de 2000 metres d'alçada, les mínimes no han estat tan significatives. L'estació meteorològica de la Tosa d'Alp ha registrat 16 graus negatius, la del Malniu 14.8 negatius i la de Part d'Aguiló 12.8 sota zero.

Per aquest divendres s'espera que continuï el fred. El Servei Meteorològic de Catalunya alerta de perill alt per baixes temperatures i de cares a dissabte possibilitat de vent i neu a Cerdanya i, tot i que ni de bon tros es repetiran els gruixos d'aquesta setmana.

El Pirineu avui