Andorra la Vella recupera el Festival de Pallasses en petit format. L´humor serà la nota dominant a la capital en les propostes de la 52a Temporada de Teatre. A Sant Julià de Lòria, torna Lluís Homar per representar ´Cyrano´.
El 22 de febrer comença la Temporada de Teatre a Sant Julià de Lòria amb Fermí Fernández i Toni Albà amb una comèdia inspirada en un fet històric, la troballa dels ossos de Cervantes.
A l´auditori Claror també es representarà veure ´Mala broma´ (22 de març) en què una juguesca planteja on és el límit de la broma i l´humor. Després de l´èxit de "Terra baixa", Lluís Homar torna per posar-se el nas d´un dels soldats més famosos del teatre amb "Cyrano" (22 abril).

La història d´amistat i un tràgic succés a "Les noies de Mossbank road" completen les propostes lauredianes.
Mentrestant el Teatre Comunal es convertirà en bressol d´humor amb una versió indoor de tres dies del Festival de Pallasses (3, 4 i 5 de maig), sota la direcció de Pepa Plana. Es recupera així l´essència que es va perdre el 2009 amb la crisi.

A la capital també es podrà veure "McGuffin" (15 de març), dirigida per Carlos Latre, inspirada en Hitchcock i el món del curtmetratge, i ´Adossats´ (11 d´abril) de Ramon Madaula.
52a Temporada de Teatre
Del 22 de febrer al 17 de maig
´Cyrano´ i un festival de pallases versió indoor, atractius de la Temporada de Teatre

Parlen al vídeo: Elisenda Palomares, Cap de Cultura de Sant Julià de Lòria - Marc Pons, Cònsol menor d´Andorra la Vella

El Pirineu avui