El grup de Compromís per la Seu ha denunciat la manca de neteja que assegura que hi ha a la Baixada del Molí. En un comunicat de premsa, ha remarcat que ha rebut queixes veïnals per la brutícia acumulada en aquesta zona. El principal grup de l’oposició ha posat en valor la importància històrica d’aquest indret, gràcies a la presència de dos molins, inicialment de cereals, que van ser renovats com a farinera. Aquests van estar en funcionament des de l’any 1531 i fins a finals del segle XX, i des de Compromís per la Seu consideren que caldria potenciar l’indret com a atractiu turístic. En aquest sentit, lamenten que hi ha una manca de manteniment i neteja constant a tota la ciutat, i en aquesta zona en particular. També recalquen la importància de la neteja de l’aigua, que és un element atractiu pel paisatge urbà. En el cas de la Baixada del Molí també afegeixen que és una zona de pas, a través de les seves escales, cap al Parc Olímpic del Segre. Per tot plegat conclouen que caldria fer-hi amb urgència una neteja a fons i un manteniment constant, així com promocionar-ho.

El Pirineu avui