La sàtira i el bon humor seran els ingredients imprescindibles de cinc dies de disbauxa
El tret de sortida tindrà lloc dissabte 10 de febrer amb la tradicional penjada del Carnestoltes a la plaça del Consell a les 12 hores i, tot seguit, l'Esbart Sant Romà realitzarà la ballada per a tots els assistents.
Cap a les tres de la tarda, les activitats es traslladaran davant de Prada de Moles, on s'iniciarà una desfilada de carrosses i comparses pels principals carrers del poble que comptarà amb l'acompanyament d'una batucada.
L'espectacle infantil de Carnaval, començarà a les 17.30h a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, que finalitzarà amb una xocolatada per als infants.
A la sala de festes, a partir de les 22.30 hores el grup de versions Swing Latino serà l'encarregat de dinamitzar el ball de nit que clourà amb una discoteca mòbil.
Diumenge 11 de febrer les activitats començaran amb la despertada general pels carrers del poble, cap a les sis del matí per passar a les nou del matí a la matança del porc davant de la plaça dels Arínsols.
A les quatre de la tarda s'iniciarà el Judici dels contrabandistes que, en acabar, anirà acompanyat d'una botifarrada popular.
El concurs de disfresses infantil tindrà lloc a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp
Les activitats de nit començaran a les 22.30 h amb el concert M80 i el concurs de disfresses d'adults a la sala de festes del Complex d'Encamp.
El Ball de l'Óssa, declarat festa d'interès nacional, donarà el tret de sortida a les activitats de dilluns 12 de febrer. La representació s'iniciarà a les quatre de la tarda i finalitzarà amb el repartiment d'allioli

El Pirineu avui