El ceretà Kilian Jornet reapareixerà aquesta setmana després de la doble intervenció a les espatlles d'ara fa tres mesos i mig. Ho farà a la quarta cita de la Copa del Món d'esquí de muntanya que tindrà lloc a Sant Vincent (França) aquest dijous i divendres i s'hi disputaran les proves en modalitat individual i quilòmetre vertical.

L'operació quirúrgica a la qual va ser sotmès Jornet tenia com a objectiu resoldre diverses lesions a les espatlles que el català arrossegava des de feia anys. Gràcies a una ràpida recuperació, l'esportista es mostra confiat per afrontar les primeres competicions. Així, doncs, per començar, l'objectiu de Kilian és participar en algunes competicions per provar el seu estat de forma i després centrar-se en les carreres de la Gran Course, que tenen lloc al març i a l'abril.
Aquestes primeres competicions li serviran per encarar els objectius de la temporada, que definirà durant les pròximes setmanes.

El Pirineu avui