La Guàrdia Civil va decomissar dimecres passat 2.000 paquets de tabac de contraban procedent d’Andorra, valorats en 9.275 euros. Tal com ha donat a conèixer el cos aquesta setmana en un comunicat de premsa, la mercaderia es trobava amagada al maleter d'un cotxe conduït per un veí de la Seu d'Urgell de 64 anys i nacionalitat espanyola. Uns agents que estaven patrullant per la carretera N-145 prop de l'entrada de la capital alturgellenca van observar com un turisme amb matrícula espanyola feia maniobres estranyes en detectar-los. Això els va fer sospitar, van procedir a controlar-lo i van trobar el tabac ros de diverses marques al maleter embolicats amb 4 bosses d’escombraries. L'únic ocupant del vehicle era el conductor. Tant la mercaderia com el vehicle van quedar dipositats a la duana de la Farga de Moles.

El Pirineu avui