El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell celebrat aquest dilluns al vespre ha aprovat per unanimitat nomenar Anna Martí com a nova síndica municipal de greuges. Després de prometre el càrrec, Martí ha assenyalat que s’ha dedicat molts anys a la vida pública, fent política com a regidoa a l’ajuntament. Ha afegit que quan li van proposar assumir aquest repte va veure que seria un càrrec atractiu, perquè té una certa llibertat d’actuació i permet fer de mitjancera amb les persones.

Justament, en les seves intervenecions, tant l’equip de govern com els grups de l’oposició van lloar la figura de Martí i es van comprometre a col·laborar-hi perquè pugui fer la seva feina.

En aquest sentit, des de l’equip de govern s’han mostrat satisfets que la proposta de Martí s’hagi acceptat per unanimitat.

Parlen al vídeo: ANNA MARTÍ, SÍNDICA MUNICIPAL DE GREUGES LA SEU - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU - FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ESQUERRA - PAU LOZANO, PORTAVU CUP

El Pirineu avui