Masella ha celebrat aquest dissabte a la tarda l'acte central del 50è aniversari de l'estació. 3000 esquiadors de totes les edats han protagonitzat una baixada de torxes multitudinària, des del Cap del Bosc fins al Pla de Masella, passant per diferents pistes. A quarts de cinc els participants s'han concentrat davant dels dos remuntadors que els han portat fins a d'alt on, seguint les indicacions dels reposables de l'estació, s'han preparat per iniciar el descens. Al Pla, desenes de persones esperaven la baixada amenitzats amb la música en directe del saxofonista Pep Poblet. Passades les sis de la tarda, i ja negra nit, els esquiadors han començat a baixar.

L’acte ha estat conduït pels periodistes Toni Real i Anna Cervantes, que han retransmès en directe la baixada de torxes. També s’han bufat les espelmes del pastís del 50è aniversari i el punt i final de la celebració l'ha posat un piromusical.

Des de l'estació preveuen un molt bon final de temporada, sobretot amb la nevada de les darreres hores.

La jornada ha finalitzat amb una sessió d’Esquí Nocturn en la que s’ha convidat a esquiar tots els 'torxaires' que han fet possible la baixada del 50è aniversari de l'estació.

Parlen al vídeo: MAITE MARTÍ, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA

El Pirineu avui