La Fundació ONCA, entitat impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, amplia el programa social 'Música i creativitat' als usuaris del servei d’estimulació precoç, Impuls, de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). 'Música i creativitat' és un programa que vol treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l’abast de tothom la participació artística.
El servei d’estimulació precoç atén els infants de 0 a 6 anys que es troben en situació de risc biològic, psicològic i/o ambiental, o que manifesten algun trastorn, dificultat o retard en el seu desenvolupament.
Els infants d’Impuls ja van participar en aquest programa l’any 2016, i van obtenir una molt bona valoració per part dels professionals responsables de l’àrea. En aquesta ocasió es treballarà amb un grup reduït d’usuaris i els seu acompanyants en sessions quinzenals que tindran una durada de 45 minuts. Seran impartides per Alexandre Arajol i Verònica Pérez, professionals del programa, sota la coordinació de Joan Hernández. L’activitat començarà el proper dilluns 5 de febrer en una de les sales de la mateixa escola.

El Pirineu avui