Més de 1.000 persones han visitat durant aquest cap de setmana l’estand de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell que s’ha instal·lat a la 167a Fira de la Candelera de Molins de Rei. Tal com han destacat des de l’ajuntament alturgellenc, la presència del certamen pirinenc ha estat tot un èxit, ja que un gran nombre de visitants han pogut conèixer de primera mà el contingut de la fira, així com la ciutat i els productes agroalimentaris del territori. Un dels ambaixadors de la ciutat ha estat, justament, el mateix alcalde.

Durant la tarda de dissabte i el matí de diumenge, els visitants a l’estand han pogut gaudir d’un tast de formatges elaborats a la comarca alturgellenca, gràcies al col·lectiu Menja’t l’Alt Urgell i la Cooperativa Cadí. Val a dir també que d’entre les més de mil persones que s’han apropat a l’estand, s’ha sortejat una estada d’hotel durant el cap de setmana en què se celebrarà la Fira de Sant Ermengol 2018, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d’octubre.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui