El municipi de Bassella s’ha convertit aquest cap de setmana en l’epicentre del motociclisme, amb la novena edició de la Bassella Race. Enguany, la prova ha reunit, entre dissabte i diumenge a 1.480 pilots que, sobretot diumenge han hagut d’enfrontar-se al fang i a la pluja. En categoria enduro, el campió ha estat l’andalús Critóbal Guerrero, mentre que en Xtrem, ha guanyat el polonès Taddy Blazuniak i en enduro júnior s’ha imposat Markos Beraza. Justament en categoria enduro, el nargoní Jaume Betriu, no ha tingut sort i tot i començar liderant la prova ha acabat encallant-se i ha estat superat per Guerrero. El fet d’assolir pràcticament els 1.500 pilots ha dut a la cursa a batre el seu rècord de participants, un fet que consolida el municipi del sud de l’Alt Urgell com a referent d’aquest esport.

El Pirineu avui