La nevada ha deixat fins a 50 centímetres a la base d'Arcalís i 40 centímetres a Grandvalira, segons dades dels dos dominis esquiables. El perill d'allaus se situa a 3 sobre 5 a tot el país i les estacions d'esquí ja han fet tirs controlats que han desencadenat allaus controlades de neu pols. Al Bony de les Neres s'han acumulat 31 centímetres fins a les 7 del matí. Les previsions apunten que la nevada seguirà al llarg de tot el dia, tot i que es concentrarà sobretot a partir de la cota 900.
Les precipitacions en forma de neu que van iniciar-se diumenge a primera hora de la tarda i que no han parat en tota la nit han obligat a circular amb equipaments especials a partir d'Andorra la Vella, tot i que a primera hora del matí calien equipaments a tot el país. Hi ha hagut retencions a les dues valls i el transport públic ha funcionat amb retards. Es preveu que les precipitacions segueixin i que la cota se situï al voltant dels 900 metres, segons informa el Servei de Meteorologia.
A banda de l'obligació de circular amb equipaments a partir de la capital -que a primera hora del matí afectava tot el país-, s'ha restringit la circulació dels vehicles de més de 19 tones a l'accés a França. D'altra banda, el mal temps ha obligat el Govern a anul·lar les activitats d'esquí escolar previstes per aquest dilluns

El Pirineu avui