El CG Puigcerdà ha caigut aquest dissabte a casa contra el CH Jaca per 4-5. Tot i no fer un bon partit, els ceretans han creat emoció i han sabut aprofitar les oportunitats. A pocs segons del final, però, el marcador s'ha decantat a favor dels aragonesos.

El joc del Puigcerdà ha estat menys intens i precís que la setmana anterior i ha estat marcat per l'afany d'arribar a la porteria del rival i el cansament del tercer període. Una primera part molt fluixa dels locals ha suposat que l’equip visitant encetés el marcador. En el segon període, el Jaca ha tornat a anotar, situant el partit en 0-2. Poc després, els de casa han retallat diferències, anotant l'1-2. En un llançament de penal a favor del Puigcerdà s'ha expulsat el porter canadenc del Jaca, just després d'aturar-lo. El porter suplent, que compagina aquesta tasca amb la de porter sub20, ha assumit la difícil tasca de defensar la porteria aragonesa i, tot i encaixar un gol en el primer llançament dels ceretans, ha estat ben recolzat pels seus companys durant la resta del partit. Abans d'acabar la segona part els de Jaca han anotat el tercer gol.

Ja en el tercer període, els aragonesos han situat al marcador en 2-4. Ha estat llavors quan els grocs i negres, amb el suport de l'afició, han aconseguit igualar el partit, sumant dos gols més. Tot i que la remuntada era a tocar, el Jaca ha sabut superar el porter local Beliansky en un error defensiu i ha sentenciat el partit a nou segons del final.

Els golejadors del Puigcerdà han estat Morer en dues ocasions, Granell i Paul.

A falta de dues jornades per acabar-se la competició regular,el Txuri Urdin continua al capdavant amb 33 punts. 27 en té el Jaca, 20 el Barça, 12 el Majadahonda i 7 el Puigcerdà. El proper diumenge a les 12h els ceretans rebran el Barcelona.

Amb aquesta derrota el Puigcerdà perd els tres punts necessaris per continuar lluitant per la quarta posició per poder entrar a play-off. Si diumenge perd davant del Barcelona, l'equip quedaria matemàticament fora.

El Pirineu avui