L'estació de Masella celebra enguany el seu 50è aniversari. Per aquest motiu ha preparat un seguit d'actes per commemorar-ho, un d'ells, la baixada de torxes que es farà aquest dissabte a la tarda. Des de l'estació esperen la participació d'uns 3000 esquiadors. L'inici de la festa serà a dos quarts de cinc i l'activitat començarà a dos quarts de set. Els participants recorreran tres itineraris diferents, des del Cap del Bosc i la Pleta fins al Pla de Masella, passant per diverses pistes com Pastors, Enamorats, Aparador, Fustes o Central.

Aquells esquiadors amb forfet de temporada que han volgut participar a la baixada de torxes s'han inscrit a la web de l'estació. A més, Masella ha convidat a 50 persones que enguany també celebren 50 anys, els quals gaudiran d'una jornada d'esquí gratuïta i també participaran a la baixada nocturna.

L'activitat estarà acompanyada de música i d'un piromusical i s'allargarà fins al vespre. A més, de 19.30 a 22h l'estació oferirà l'esquí nocturn.

Durant la jornada, l'estació també acollirà altres esdeveniments, com el Gran Premi Cerdanya o la o Audi Salomon Quest Challenge, competició oberta a tothom i que està especialment dissenyada per a gaudir d’una experiència a la neu amb la família o amics.

El Pirineu avui