El CG Puigcerdà rep a casa aquest dissabte el CH Jaca per disputar un partit decisiu per ambdós equips. Tot i guanyar al Majadahonda el passat cap de setmana, els ceretans encara són lluny de la quarta plaça i necessiten com a mínim treure sis punts dels tres partits que falten per acabar la competició regular en aquesta desitjada quarta posició, que els permetria entrar a play off. Per altra banda, els aragonesos van ensopegar contra els madrilenys i també contra el Barça, i han vist retallada la diferència amb el tercer classificat, els de Barcelona, així que no es poden permetre tornar a fallar.

En el primer enfrontament entre els dos, a la capital cerdana, els aragonesos van guanyar a la
pròrroga després de remuntar el partit en el tercer període. A a tornada a Jaca, el CG Puigcerdà va
aconseguir sorprendre al rival i emporta-se els tres punts. En el tercer partit els d'Aragó van guanyar amb més comoditat de l’esperada als grocs i negres. Per tant, tot pot passar en aquest nou enfrontament.

Tot i perdre molts efectius de qualitat cada any, el Jaca té una pedrera inacabable que sempre dóna molt bon rendiment. Enguany l'equip compta amb molts jugadors joves, algun veterà i uns quants jugadors canadencs, a més d’un entrenador que ve de la lliga americana d'hoquei.

Des del club, tornen a fer una crida a l’afició perquè vagi a la pista de gel a animar el seu equip en un partit que s'espera emocionant i en el que si el Puigcerdà treu la victòria serà una mica més a prop del premi de les semifinals. L'enfrontament començarà a les 22h de la nit.

El Pirineu avui