La segona cita de les Crèdit Andorrà GSeries se celebrarà aquest dissabte, 3 de febrer, al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, unes instal·lacions remodelades i proveïdes de tecnologia d'última generació que augmenten l'operativitat i comoditat de treball d'equips i organització. El cap de setmana s'esperen precipitacions de neu i molt fred al Port d’Envalira, la qual cosa garanteix unes bones condicions de la pista per poder efectuar amb èxit aquest segon round de les espectaculars curses sobre gel.

La classificació provisional compta en el lloc d'honor de les GS1 amb el campió Carlos Ezpeleta i el seu Ford-Proto G, que haurà d’estar fi davant els atacs que rebi per part de la resta de pilots, especialment de Xevi Pons (Peugeot-Turisme G), que a la G1 ja presentava les seves credencials per aspirar a la victòria. Van demostrar també gana de triomfs el duet format per José Roger Chalmeta i José María Roger Ezpeleta (Citroën-Proto G), que es van disputar el tercer esglaó del podi amb Gerard de la Casa (Mini-Turisme G).

El Pirineu avui