Organyà acollirà del 9 al 19 de març la segona edició del Rock The Mountains. La primera edició va tenir lloc el març del 2016 i va consistir en un intercanvi juvenil i musical que durant 10 dies va aplegar a 25 joves de Catalunya, Sardenya, Bèlgica, Bulgària i Finlàndia. Tots ells van experimentar la vida als Pirineus, i van conèixer diferents cultures i tradicions musicals. L'objectiu del projecte és crear un ambient positiu per l'expressió artística i el creixement personal dels participants a partir d'activitats artístiques i de la música en particular. Enguany, l’ajuntament d’Organyà ha decidit tornar a apostar pel projecte i de nou donarà suport als organitzadors, l’Associació Pirineus Creatius.

En aquesta nova edició hi participaràn 32 joves de Catalunya, Sardenya, Irlànda, Bulgària, Ucraïna i Geòrgia. El programa de l’intercanvi compta amb moltes activitats obertes a la comunitat local i un concert que es realitzarà el 17 de març al Centre Cívic d’Organyà.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui