L'espai Ceretània de Bolvir acull aquests dies l'exposició del pintor tarragoní Miquel Jassans. Es tracta d'un recull d'obres a l'oli que prenen vida i que representen espais naturals, on hi destaca el dinamisme i el realisme i on la llum és el tema comú en tots i cadascun dels quadres. Algunes pintures representen, també, el cosmos i la visió d'un home polifacètic.
Des de la seva inauguració a finals de novembre, l'exposició ha rebut la visita de més de 150 persones, xifra que demostra l'interès per conèixer l'obra d'aquest pintor.
Miquel Jassans és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i diplomat en Arqueologia Hispànica. Ha exposat en diferents ciutats de Catalunya, França i Alemanya i compagina la pintura amb altres aficions, com ara l'escriptura, l'arqueologia o la fotografia.
L'exposició “50 anys de pintura” de Miquel Jassans, que presideix precisament un autoretrat de l'autor, es pot visitar a la sala d'exposicions de l'Espai Ceretània de Bolvir.

El Pirineu avui