“La Molina: 75 anys estimant-te” és el títol de l'exposició que s'ha inaugurat aquest dimarts a l'Espai Provença de Barcelona i que repassa la història de l'estació ceretana. La mostra fa possible reviure en primera persona la instal·lació del primer teleesquí del país, l’expansió cap a la Tosa o com La Molina ha esdevingut un referent internacional en el món dels esports d’hivern. Durant l’acte també s’ha presentat el vídeo commemoratiu que porta el mateix nom de l’exposició i que exemplifica mitjançant una història real les vivències que La Molina ha guardat i el creixement de l’estació fins a l’actualitat. Aquesta mostra s'emmarca dins les activitats organitzades per commemorar l'aniversari de l'estació, entre les quals destaca la festa final programada pel 3 de març

La presentació ha comptat amb la presència del president d’FGC, Enric Ticó, el fotògraf Sr. Antonio Campaña i el director de La Molina, Toni Sanmartí. També han acudit a l’acte persones reconegudes en el món de l’esport o que mantenen una relació especial amb l’estació com són Emma Roca, esportista d’elit en proves d’ultrafons, en Pol Tarrès, pilot internacional d’Enduro Extrem o en Dani Alegret, integrant del grup català de Els Amics de les Arts.

L'exposició estarà oberta al públic fins al 4 de març i es podrà visitar de forma gratuïta.

Parlen al vídeo: TONI SANMARTÍ, DIRECTOR ESTACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui