Una veïna de la Seu d’Urgell ha interposat una demanda de responsabilitat patrimonial contra el Servei Català de la Salut, arran de la mort del seu marit de 46 anys el passat 20 d’abril. Tal com avança el diari Segre, la dona considera que el Sant Hospital de la Seu va cometre presumptament una negligència a l’hora de tractar al seu marit, que havia ingressat per tractar-se una hèrnia discal. Segons apunta la dona al rotatiu, l’autòpsia va demostrar que l’home va morir per una sèpsia, contreta a través de via intravenosa que li van introduir a l’hospital. En aquest sentit, l’advocat de la dona apunta que es tracta d’un cas de mala praxi, ja que el protocol fixa que les vies intravenoses s’han de canviar cada 72 hores, i que l’home la va tenir al mateix lloc durant gairebé els 9 dies que va estar ingressat abans de morir. També asseguren que només se li va proporcionar medicació per calmar el dolor de l’hèrnia, quan consideren que els símptomes mostraven que l’home patia algun problema més greu. En aquest sentit, la dona lamenta que si s’hagués tractat a temps, el seu marit encara seria viu.

El Pirineu avui