El Consell de Ministres va aprovar dijous, a proposta del ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, les tarifes 2018 del servei de Taxi Ordinari Interurbà (TOI), i dels serveis regulars interurbans de transport de passatgers, aplicades d'una banda, per l'Associació de Taxistes d'Andorra (ATA); i d'altra banda, per la Cooperativa Interurbana Andorrana, SA i la Hispano Andorrana, respectivament.
Les tarifes aprovades avui pel Govern representen un augment mitjà de l'1,77% pel que fa al bus interurbà i un 1,80% en el Taxi Ordinari Interurbà, un increment inferior a l'evolució acumulada de l'IPC dels darrers 4 anys. L'augment de les tarifes se situa sensiblement per sota de les demandes rebudes pels sectors concernits.
L'increment en les tarifes del bus interurbà té més repercussió en els bitllets senzills que en els abonaments, amb la voluntat de fomentar l'ús habitual del transport públic.
Les tarifes aprovades del servei de Taxi Ordinari Interurbà per al 2018 pugen 5 cèntims per la pujada de bandera, que actualment és 2,55, i que passarà a ser de 2,60. També pugen les tarifes de quilòmetre recorregut, i les d'hora d'espera.
Pel que fa a les tarifes dels busos interurbans per al 2018 els bitllets senzills pugen 5 cèntims per trajecte.

El Pirineu avui