L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha posat en marxa una nova aplicació per a web i per a dispositius mòbils, per tal de facilitar la gestió i la reserva dels equipaments esportius municipals. Fins ara, per tal de reservar un espai, com ara una pista de pàdel o un camp de futbol, calia trucar o desplaçar-se físicament al servei d’esports, sense saber quina disponibilitat horària o d’espais hi havia. Ara, però, aquesta aplicació gratuïta centralitza totes les gestions, per fer-les més fàcils i accessibles.

En aquest sentit, des del consistori consideren que oferint aquestes majors facilitats, també es pot contribuir al foment de la pràctica esportiva a la ciutat.

A més, l’aplicació incorporarà també totes aquelles activitats esportives que es realitzin a la ciutat. Aquesta eina ja es fa servir en alguns municipis del país, i ha estat dissenyada per una empresa catalana.

Parlen al vídeo: DAVID VALLVÉ, DIRECTOR SERVEI ESPORTS LA SEU

El Pirineu avui