L'ajuntament d'Isòvol enllesteix els darrers treballs al nou edifici consistorial, situat a darrere de l'actual, per poder iniciar el trasllat en els propers dies. Després de gairebé dos anys des de l'inici de l'actuació, les feines a l'exterior pràcticament ja han acabat i ara falta moblar l'interior. El nou ajuntament té uns 270 metres quadrats de superfície repartits en una planta baixa, on hi ha una gran sala polivalent, el consultori mèdic i l'arxiu, i un primer pis amb diferents sales i despatxos. A més, utilitza l'energia geotèrmica per escalfar-se i això abaratirà el cost de manteniment.

L'equip de govern espera iniciar l'activitat al nou edifici el proper 1 d'abril. Llavors es portarà a terme la tercera fase de l'actuació, que consisteix en enderrocar l'ajuntament vell i construir al seu lloc la nova plaça major del poble, que ha de permetre guanyar un nou espai social i de lleure i facilitar el pas dels veïns.

El cost total de l'actuació és de 450.000 euros, la major part finançats per la diputació de Girona .

Recordem que l'ajuntament d'Isòvol es troba al nucli d'All, un dels tres que formen el terme municipal conjuntament amb Isòvol i Olopte.

Parlen al vídeo: PERE OLIU, ALCALDE D'ISÒVOL

El Pirineu avui