L’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell ha presentat aquest dimarts al vespre el quart volum d’Interpontes. Es tracta de la publicació que edita cada dos anys, on hi recull aquells treballs més destacats en l’àmbit de la recerca patrimonial a la comarca. El volum és una coedició d’Edicions Salòria i de l’Institut d’Estudis Comarcals, i compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal alturgellenc.

En aquest sentit, Obiols ha destacat la importància de deixar testimoni, en forma de publicació, de tota la recerca que es fa a l’Alt Urgell

Entre d’altres, aquest quart volum compta amb articles sobre el seguiment dels amfibis al municipi de la Seu d’Urgell, un estudi antropològic de les restes de l’església de la Mare de Déu de la Trobada, un altre sobre les muralles medievals de la Seu, sobre la diversió del jovent d’Oliana al segle 17, sobre el projecte Camí Vell de les Valls d’Aguilar o sobre els terratrèmols de 1788 i la devoció de Sant Emigdi a la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: LLUÍS OBIOLS, PRESIDENT DE L’IECAU

El Pirineu avui