Quan ja s’ha arribat pràcticament a l’equador de la temporada, les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Pirineu estan molt satsifestes de com està ananat aquest hivern. Tot i l’episodi de pluges de fa uns dies, la tònica general ha estat de nevades abundants que han permès obrir pràcticament tots els dominis des de principis de temporada. Les nevades de divendres passat, a més, van deixar gruixos molt importants a les set estacions, i està previst que en les properes hores hi caigui nova neu. Tot plegat fa augurar una segona part de la temporada força positiva.

Aquestes bones condicions s’han traduit en una gran alfuència d’esquiadors aquest darrer cap de setmana. El fet que, especialment diumenge fes un dia radiant, va fer que moltes estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Pirineu assolissin les millors xifres d’esquiadors del què portem de temporada.

Parlen al vídeo: IMMA OBIOLS, GERENT DE TOT NÒRDIC

El Pirineu avui