Els comerciants del Pas de la Casa consideren que els aldarulls nocturns han disminuït. Per dos motius: una presència policial més gran i una coordinació més estreta entre les autoritats i els majoristes de viatges.

Els incidents nocturns al Pas de la Casa constitueixen una de les preocupacions més importants dels empresaris i comerciants de la localitat encampadana. Sobretot per la mala imatge que donen.

Per solucionar aquesta problemàtica s'han fet diverses trobades entre els agents implicats. Aquest matí, representants del Govern, el comú d'Encamp, la policia i els majoristes de viatges s'han reunit per comentar com millorar aquesta situació. Els comerciants i empresaris del Pas creuen que ja hi ha hagut millores aquesta temporada. En bona part pel reforç de la presència policial. "No hem tingut massa problemes aquest hivern", assegura el president de l'associació de comerciants i Iniciatives publicitàries, Jean-Jacques Carrié, qui celebra la col·laboració entre les parts.

La disminució dels aldarulls també és conseqüència d'una coordinació més gran amb els majoristes de viatges i es controlen millor els clients. Tot i que creuen que es podria avançar encara més en aquest sentit.

Parlen al vídeo: JEAN-JACQUES CARRIÉ, PRESIDENT ASSOCIACIÓ COMERCIANTS

El Pirineu avui