La Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell ha estat convidada a la 167a Fira de la Candelera de Molins de Rei, que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de febrer en aquesta població del Baix Llobregat. Concretament, la Fira urgellenca serà present en aquest tradicional certamen amb un estand on s’aprofitarà per donar a conèixer també la gastronomia de l’Alt Urgell, amb l’objectiu de posar-la en valor a nivell nacional. A més, hi tindran lloc dues activitats perquè el públic molinenc pugui degustar el formatge que s’elabora a la comarca, una proposta que compta amb la col·laboració del col·lectiu Menja’t l’Alt Urgell i la Cooperativa Cadí. La Fira de la Candelera de Molins de Rei, declarada “d’interès nacional” per la Generalitat de Catalunya l’any 2002, té a la gastronomia com a protagonista destacada en aquesta 167a edició. Val a dir que l’agricultura és el fil conductor i l’origen d’aquest certamen, que s’ha mantingut al llarg dels anys, amb la incorporació de diferents canvis i novetats.

El Pirineu avui