Amb l'objectiu de donar veu als joves i implicar-los en les activitats que s'organitzen a la comarca, l'Oficina Jove de Cerdanya impulsa enguany la 1a edició dels pressupostos participatius, un espai on els nois i noies d'entre 14 i 30 anys podran presentar les seves propostes dins els àmbits de la cultura, el lleure, la formació, l'esport o la solidaritat.
Fins al 12 de febrer hi ha obert el termini per presentar els projectes per portar a terme al llarg de l'any, que els han de proposar en grups d'entre 3 i 6 persones. D'entre totes les propostes, se n'escolliran dues a través de la votació popular que es portarà a terme a l’assemblea del 17 de febrer a les 17.30 h al local jove de Puigcerdà, oberta a tots els joves.
El pressupost que es destinarà als projectes guanyadors és d’un màxim de 2.000 € per cadascun d’ells. Els grups de joves que hagin ideat les propostes guanyadores, a més de veure realitzada la seva idea, també seran obsequiats amb entrades per participar en una sessió d’Escape-Room per a tot el grup. I entre la resta de grups participants se’n sortejaran 2 sessions més.
Tota la informació referent al funcionament dels pressupostos participatius es pot consultar al blog de Cerdanya jove cerdanyajove.wordpress.com, a l’Oficina Jove (pl. Regne de Mallorca, Puigcerdà) o a les xarxes socials de Cerdanya Jove (@CerdanyaJove).

El Pirineu avui