Amb un extraordinari ambient i una pista en perfectes condicions s'ha disputat aquest dissabte la primera cursa puntuable per les Crèdit Andorrà GSeries 2018 en la seva categoria reina, GS1, en la qual competeixen barrejats Protos G i Turismes G.
La victòria ha correspost a l'actual campió de les Crèdit Andorrà GSeries, Carlos Ezpeleta (Ford-Proto G), que s'ha classificat per davant de Xevi Pons (Peugeot-Turisme G) i José María Roger Chalmeta (Citroën-Proto G).
D'altra banda, el debut de la categoria GS2 en les GSeries 2018 ha estat difícil com en la categoria GS1, però amb l'afegit de comptar amb una visibilitat molt precària, la qual cosa lògicament va fer empitjorar els temps i va fer més difícil la conducció dels participants.
Amb tot, els GiAND Car s'han mostrat molt ràpids, amb els millors d'ells fent de dia la seva millor volta prop dels 50".
En la qualificació, Pol Vila donava la sorpresa i marcava el millor temps només 0"196 per davant d'Albert Llovera, que aquest any farà senceres les sèries, i 0"272 de Miquel Socias. En la Super Special, Miquel Socias es feia amb una clara millor posició, amb Gerard de la Casa en segona posició i Pol Vila just per darrere.

El Pirineu avui