La 26a edició del Trofeu Borrufa viu aquest dilluns la primera jornada de competició. L´andorrana Nadia Bernat ha guanyat el gegant Sub14 marcant el millor temps en les dues mànegues. En categoria masculina Marc Fernández ha estat el millor andorrà amb una quarta plaça. En categoria Sub 16 també ha aribat un podi, ha estat el de Carla Mijares que ha aconseguit una tercera posició en eslàlom. En nois, el millor andorrà ha estat Albert Cinca assolint una cinquena posició.
Nadia Bernat ha estat el nom propi de la jornada inaugural del Trofeu Borrufa. La jove esquiadora andorrana ha aconseguit endur-se el gegant sub14 i ha marcat el millor temps en les dues mànegues.

"L´estació d´Ordino Arcalís torna a acollir un any més la cita de referència de l´esquí alpí juvenil. La competició, que s´ha obert amb el gegant sub14 i l´eslàlom sub 16, s´allargarà fins aquest dijous"
El dia està acompanyant i les sensacions són força positives. La FAE, malgrat mantenir la prudència, es marca un objectiu clar

Aquesta tarda tindrà lloc la cerimònia inaugural amb la tradicional desfilada dels 27 països participants amb les seves banderes. En total, més de 200 esquiadors d´entre 13 i 16 anys.

Parlen al vídeo: XAVIER COLL, COMISSIÓ TECNIFICACIÓ DE LA FAE

El Pirineu avui