La Biblioteca Comtat de Cerdanya ha acollit aquest divendres al vespre la presentació del nou llibre de Núria Boltà 'Retrat de mare'. Es tracta d'un recull de nou relats escrits en un espai de temps de deu anys on la ironia el sarcasme i el doble sentit de l'autora hi són molt presents. Hi ha històries de dones, d'homes i fins i tot d'animals, totes elles agrupades sota aquest títol, el qual també porta un dels relats.

Altres relats que contenen el llibre són: L'home del quart tercera, De Mamen a Carme, Vida de gos o Apagat o fora de cobertura. Tots ells premiats en diferents certàmens literaris.

Núria Boltà va néixer a Mataró i actualment viu a Puigcerdà. És mestra, llicenciada en humanitats, escriptora i dibuixant. Forma part de l'Associació Llibre del Pirineu i ha publicat una dotzena de llibres, com ara El camí de Sant Jaume a Cerdanya o la novel·la Regina Angelorum. A més, també col·labora habitualment en publicacions del territori.

Parlen al vídeo: NÚRIA BOLTÀ, AUTORA

El Pirineu avui